Cookies- og Brukervilkår

Fujifilm ruster opp med zoomoptikk

Med det nye objektivet Fujinon XF 55-200mm F3.5-F4.8 R LM OIS får man endelig litt tele til firmaets systemkameraer i X-serien. Men det blir enda bedre, for det er flere kraftige optikker underveis.

  • 23.04.2013

Selv det beste systemkamera er ikke mye verdt uten et solid utvalg av kvalitetsobjektiver, og Fujifilm har så avgjort ikke tenkt å la systemkameraene sine i stikken på det området. De har nå lansert zoomobjektivet Fujinon XF 55-200mm F3.5-F4.8 R LM OIS, som dekker brennviddeområdet fra 83 til 300 mm på kameraer som f.eks. X-Pro1 eller X-E1.

Det nye objektivet har innebygd bildestabilisering, som gir muligheter for å bruke opptil over fire ganger langsommere lukkertider uten å få uskarpe bilder. Fujinon XF 55-200mm F3.5-F4.8 R LM OIS har to motorer til å sikre rask og lydløs autofokus, og det er brukt både ED-linser samt en Super ED-linse til å holde kromatisk aberrasjon nede og bildekvaliteten på topp. Det er også brukt en spesiell overflatebehandling for å slippe reflekser, noe som betyr høyere kontrast.

Det er imidlertid enda flere godbiter på gang. Ifølge Fujifilm kommer det i slutten av 2013 et pannekake-objektiv XF27mm F2.8, et svært lyssterkt XF23mm F1.4, som tilsvarer den klassiske reportasjebrennvidden på 35 mm, samt et vidvinkelzoom XF10mm-24mm F4.0. I begynnelsen av 2014 blir det hele fullendt av den svært spennende portrettoptiklen XF56mm F1.2R. Du kan få en stor oversikt over de kommende XF-objektivene her.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev