Cookies- og Brukervilkår

Heftig vidvinkelzoom til EOS M

Canons systemkamera har fått et løft med et nytt objektiv, som gjør det mulig å ta bilder på de ville brennviddene på 18 mm.

  • 06.06.2013

Det tok sin tid før Canon lanserte sitt eget forslag til et systemkamera EOS M på markedet, og hittil har det bare vært to EF-M-objektiver å velge imellom, men nå begynner det japanske firmaet å utvide sortimentet. Med nyheten Canon EF-M 11-22mm F4.0-5.6 IS STM får man nemlig en ekstrem vidvinkelzoom som dekker området fra 17,6 mm til 35 mm. Det burde være rikelig til de helt store scenene.

Objektivet er bygd kompakt og kan pakkes sammen, så det blir 13 mm mindre i lengden når det ikke er i bruk. Det veier 220 gram og har en lysstyrke fra F4.0 til F5.6. Det er innebygd bildestabilisering av typen Dynamic IS, som sikrer mer rolige videoopptak, noe den trinnløse og lydsvake STM-fokusmotoren også hjelper til med.

Canons overflatebehandling Super Spectra Coating holder refleksjoner nede, noe som sikrer en høyere bildekvalitet. Nærgrensen er på bare 15 cm. Canon er samtidig kommet med en ny fastvare til EOS M-systemkameraet, så det virker optimalt både med den nye optikken og fokuserer raskere enn tidligere med alle objektiver.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev