Cookies- og Brukervilkår

Hvem romsterer i hjemmet ditt?

Med et Sony Alpha7R II og et makroobjektiv er den engelske fotografen, Mikael Buck, kommet helt tett på de små insektene i hjemmet. Resultatet er en rekke imponerende close-up-portretter av småkrypene.

  • 23.11.2015

Julen nærmer seg, og det er snart på tide å kjøpe juletrær. Men visste du at juletreet ditt kan inneholde opp til 25 000 harmløse insekter? Men de er ikke alene.Typisk lever det rundt ti forskjellige edderkopparter i hjemmet ditt. De lever sammen med millioner av insekter – alt fra husedderkopper til støvmidd, som ikke kan ses med det blotte øye.

Den engelske fotografen Mikael Buck har med et Sony Alpha/R II skapt en serie unike makrobilder, som tar deg helt tett på de små, virvelløse skapningene. De ti mest vanlige insektene du kan finne i ditt eget hjem er: Husedderkopp (Tegenaria species), Saksedyr (Forficula auricularia), Admiralsommerfugl (Vanessa atalanta), Vintergulløye (Chrysoperla carnea), Spyflue (Calliphora vomitoria), Klesmøll (Tineola bisselliella), Sjuprikket marihøne (Coccinella septempunctata), Sølvkre (Lepisma saccharina), Murskrukketroll (Oniscus asellus) og edderkopparten Pholcus phalangioides som er forholdsvis ny i Norge. Her kan du se et lite utvalg av Mikael Bucks fantastiske bilder.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev