Cookies- og Brukervilkår

Kraftig vidvinkel fra Canon

Canon er klar med to nye objektiver med heftig vidvinkel, og begge har teknologier som ikke tidligere er sett i dette brennviddeområdet.

  • 14.05.2014

Med en kraftig vidvinkel utvides bildemulighetene betraktelig i forhold til med en standardoptikk, og nå er Canon klar med to nye av sorten. EF 16-35mm F4.0L IS USM kan brukes på full-frame-kameraer og er det første ultravidvinkelobjektivet i den professjonelle L-serien som har bildestabilisering. Ifølge Canon skal det gi muligheter for å fotografere med lukkertider som er fire trinn lenger enn uten.

Bildestabiliseringssystemet IS er nydesignet og forbedret med gyrosensorer, som skal gi større nøyaktighet – blant annet når man panorerer. Objektivet er utstyrt med en rask, lydløs autofokusmotor, og er tettet mot vann og støv. Det kan også brukes på kameraer med APS-C-sensorer, hvor brennvidden vil tilsvare 26-56 mm. Den veiledende prisen er 9999 kroner.

Det andre nye objektivet er EF-S 10-18mm F4.5-5.6 IS STM, som bare kan brukes på kameraer med APS-C-sensorer, hvor brennvidden tilsvarer 16-29 mm. Dette objektivet har også bildestabilisering, og så har det fått fokusmotoren STM, som er stort sett lydløs og sørger for jevne fokusskift, noe som er en fordel ved videoopptak. Objektivet har en veiledende pris på 2499 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev