Cookies- og Brukervilkår
Canon EF 100-400mm F4.5-5.6L IS II USM

Ny 100-400 mm fra Canon

Sports- og naturfotografer har lenge ventet på en avløser for Canons 100-400 mm, og nå er den her. Den er forbedret både innvendig og utvendig, og presenterer også en verdensnyhet.

  • 11.11.2014

Området fra 100-400 mm er perfekt til idrettsbegivenheter og dyr i naturen, og nå er avløseren for Canons 16 år gamle og populære EF 100-400mm F4.5-5.6L IS USM klar. Den største synlige forskjellen er at man ikke forlenger objektivet når det zoomes. Den nye har fast lengde, og det har den fordelen at det ikke suges luft inn i objektivet. Til gjengjeld er den litt tykkere og tyngre.

Det har skjedd mye siden 1998, og det nyder Canon EF 100-400mm F4.5-5.6L IS II USM godt av. Det er fire trinn i den optiske bildestabiliseringen, som kan innstilles på tre måter, alt etter fotosituasjonen.

Det er 21 linseelementer, og et av dem har for aller første gang fått Canons nye Air Sphere Coating (ASC), som er et antirefleksbelegg som består av nanopartikler av innesperret luft. Det skaper et lag med et ultralavt brytningsindeks, og er med på å reduse ghosting og overstråling.

Objektivet er vann- og støvtett, og de ytterste linsene har et spesielt fluorbelegg som avviser smuss. Prisen er veiledende 21 499 kroner. Så bare sett det opp på ønskelisten til jul. Det er i butikkene i desember.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev