Cookies- og Brukervilkår

Nye objektivserier fra Sigma

Sigma vil fremover dele inn objektivene sine i tre forskjellige kategorier, som er skreddersydd til brukerens behov. Samtidig får de nye objektivene et designmessig løft, og det er satt ekstra fokus på å høyne kvaliteten. De første tre modellene ser snart dagens lys.

  • 01.10.2012

Sigma vil nå dele inn objektivene sine i tre forskjellige kategorier, som er tilpasset fotografens aktuelle behov. Det er kategoriene Art, Contemporary og Sport, og objektivene vil bli tydelig merket med bokstavene A, C eller S. I Art-serien er objektivene designet med vekt på optisk yteevne, mekanikk og kvaliteten på fargegjengivelse, kontrast og skarphet. I denne serien finner man lyssterke objektiver, vidvinkler, makro og fiskeøyer. Det første objektivet er klart i løpet av året. Det er Sigma AF 35mm F1.4 DG HSM A.

I serien Contemporary finner man objektiver med ny teknologi, lav vekt og begrenset størrelse. Her finner man tele og kraftig zoom beregnet til f.eks. hverdagsbruk og reiser. Sigma AF 17-70mm F2.8-4.0 DC Macro HSM C blir det første objektivet i denne serien. Det er klart i begynnelsen av 2013.

Den siste kategorien er Sport, der objektivene har spesielt høy optisk yteevne. De har rask fokusmotor, og objektivene er værbestandige. Objektivene består av teler og kraftige zoomlinser som er spesielt godt egnet til fotografering av sport, action og dyr. Det første objektivet i denne serien blir Sigma AF 120-300mm F2.8 DG OS HSM S, som også kommer i begynnelsen av det nye året.

Som en ekstra finesse vil Sigma også lansere en egen usb-dock som kobles til datamaskinen. Ved å montere objektivene i docken kan man oppgradere dem og justere på parametre som f.eks. fokus. De nye Sigma-objektivene har også fått et designmessig løft, og Sigma har innført en forbedret skarphetskontroll i forbindelse med produksjonen. Det er ennå ikke opplyst priser på de nye objektivene.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev