Cookies- og Brukervilkår

Optikk med fast brennvidde fra Tamron

Objektivprodusenten Tamron går inn i en helt ny verden med to nye objektiver med fast brennvidde, nemlig et objektiv på 35 mm og et på 45 mm. Og som noe helt nytt har begge objektivene bildestabilisering.

  • 02.09.2015

Nå er det gode nyheter til dem som har etterspurt mer konkurranse på objektivmarkedet, spesielt markedet for faste brennvidder. Japanske Tamron har relansert seg selv og sin SP-linje, og meldt seg inn i klubben av produsenter som lager objektiver med fast brennvidde i det moderate vidvinkel- og normalområdet. De er nå klar med to helt nye objektiver på markedet, blant annet sin første vidvinkel noensinne.

De to objektivene er henholdsvis et 35 mm F1.8 og et 45 mm F1.8, og særlig på to områder gir Tamron full gass. De to objektivene har nemlig begge innebygd bildestabilisering, noe som er er helt nytt i dette brennviddeområdet. I tillegg setter objektivene nye standarder for hvor nær man kan komme objektivet på 35 mm og 45 mm.

Med de to nye tilfleggene i Tamron-familien kan du nemlig bevege deg helt ned på henholdsvis 20 cm og 29 cm, så det er muligheter for å få med alle detaljer og samtidig få en flott bakgrunnsuskarphet.

Begge objektivene har innebygd bildestabilisering og er laget med avansert glassteknologi, som ifølge firmaet bak eliminerer stort sett all slags aberrasjon og skrur reflekser og stråling helt til bunns. De har også en såkalt eBand-coating, som gjør at man kan ta bilder nærmest i direkte motlys uten å få irriterende refleksjoner.

Objektivene er utviklet ut fra idéen om hva Tamron kaller “human touch”, nemlig at de er lette og ergonomisk gode å håndtere. Begge er støysvake, fukt- og støvresistente, og fungerer med kameraer med både full-frame- og APS-C-sensor.

Canon- og Nikon-modellene er klare i begynnelsen av oktober, mens Sony-utgavene ennå ikke har en offisiell dato for lansering.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev