Cookies- og Brukervilkår

Rå telezoom fra Tamron

Tamron har løftet sløret for et kommende zoomobjektiv, som går helt ut til 600 mm. Det lokkes også med bildestabilisering og ultrasonisk fokusmotor.

  • 07.11.2013

Det er som regel en dyr fornøyelse å skaffe seg de helt rå telebrennviddene, men nå er det håp om at det blir litt mer økonomisk overkommelig. Tamron har nemlig nettopp annonsert at de jobber med en helt ny telezoom, som dekker området fra 150 mm til 600 mm.

Nyheten Tamron SP 150-600mm F5-6.3 Di VC USD passer til speilreflekser fra Canon, Nikon og Sony med både full-frame-bildebrikke og APS-C-sensor. På sistnevnte kameraer vil ytterste tele reelt tilsvare 960 mm på Canon og 900 mm på de to andre. Det burde holde til det meste.

Objektivet har innebygd bildestabilisering, noe som også er nermest et must til de heftige brennviddene, og det har en ultrasonisk USD-fokusmotor. Man kan alltid finjustere fokus manuelt, selv om autofokus er slått på. Linsene har en spesiell overflatebehandling som holder interne reflekser nede, så bildekvalitet og kontrast burde være på topp. Tamron har ennå ikke offentliggjort når objektivet kan kjøpes – eller til hvilken pris.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev