Cookies- og Brukervilkår
Nye objektiver fra Sigma Art

Sigma lanserer 3 nye objektiver

Sigmas Art-serie er allerede voldsomt populær blant Sigma- Canon- og Nikonbrukere. Nå er de på banen med det ultimate portrettobjektivet, en ultravidvinkel og et heftig sportsobjektiv.

  • 20.09.2016

På Photokinamessen i Køln kom Sigma i går med en lansering som sikkert vil få mange fotografer til å sjekke bankkontoen en ekstra gang.


De utvider nemlig serien av Art-objektiver med 85 mm f/1.4 Art og 12-24 mm f/4 Art samt et 500 mm f/4 for sportsfotografen.

Sigma har gjort klar alle objektivene for den nye generasjonen kameraer som tilbyr svært høye oppløsninger. Det de kaller "The Era of Ultra-High Resolution Digital Cameras."

Sigma 85 mm f/1,4 Art

Sigma 85 mm f/1,4 Art

85 mm er det mange portrettfotografer går for, og Sigmas versjon har vært ventet lenge. De kaller det det ultimate portrettobjektivet, og det er bygd for å håndtere mest avanserte sensorerene på markedet.

Det har dessuten et forbedret autofokussystem med blant annet full-time manuell fokus, som gjør at du kan fokusere og snu på fokusringen samtidig - også med kameraet stilt til kontinuerlig autofokus.

Sigma 85 mm f/1.4 Art kommer til Canon, Nikon og Sigma i slutten av oktober. Prisen blir omkring $1200.

Sigma 12-24 mm f/4 DG HSM Art

Sigma 12-24 mm f/4 DG HSM Art

Vidvinkelobjektivet har den største asfæriske linsen i bransjen, hvilket ifølge Sigma betyr at du stort sett kan unngå forvrengninger og fortegninger. Samtidig har det den samme AF-motoren som 85 mm f/1,4 Art.

Objektivets elementer er laget med FLD (F Low Dispersion) glass, noe som gir imponerende bildekvalitet fra midten og helt ut til kanten av bildet ditt.

Sigma 12-24 mm F4 DG HSM Art kommer til Canon, Nikon og Sigma i slutten av oktober. Prisen blir på rundt $1600.

Sigma 500 mm f/4 DG OS HSM Sport

Sigma 500 mm f/4 DG OS HSM Sports

Den tredje nyheten er ikke en Art-nyhet men en Sportsnyhet. 500 mm f/4 DG OS HSM er det første primeobjektivet i Sigmas Sports-serie, og den setter lista høyt for fremtidens objektiver.

Objektivet er laget for den profesjonelle sports- og naturfotografen, det er svært slitesterkt med magnesiumkomponenter, vann- og oljeresistent frontelement, og det er støv- og sprutsikkert, skriver Sigma. Det har dessuten en avansert stabilisator (OS), hvor du kan skifte mellom håndholdt og panorering/tracking.

Sigma 500 mm f/4 er et monster, og prisen er også deretter. Det kommer til Canon, Nikon og Sigma i slutten av oktober (november for Nikon) til en pris på $6,000.

> Les alle nyhetene fra Photokina her:
Photokina: Få de siste nyhetene.Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev