Cookies- og Brukervilkår

Tamron er klar med 18-200 F3.5-6.3 Di II VC

Etter ti år på markedet erstatter Tamron nå sitt 18-200 mm-objektiv til speilrefleks med APS-C-sensor. Det nye 18-200 F3.5-6.3 Di II VC er forbedret på flere punkter.

  • 07.08.2015

Med et allroundobjektiv trenger man sjeldent å skifte optikk på speilreflekset, og nå er Tamron klar med en ny utgave, som klarer både vidvinkel og tele, og som fås til en overkommelig pris. Det nye 18-200 F3.5-6.3 Di II VC har samme brennviddeområde og lysstyrke som forgjengeren, men den optiske konstruksjonen er helt ny.

Den store fordelen i forhold til den ti år gamle versjonen er at det nå er kommet bildestabilisering, noe som gjør det mulig å få skarpe bilder på lengre lukkertid enn tidligere. Autofokus er også forbedret med en nydesignet motor.

For øvrig henviser II-tallet i navnet ikke til generasjonen, men til at objektivet passer til speilreflekskameraer med APS-C-sensorer. Tamron har også en III-utgave på programmet, som passer til speilløse systemkameraer. Brennvidden på det nye objektivet tilsvarer 27-300 mm på Nikon og 29-320 mm på Canon på grunn av APS-C-kameraenes brennviddeforlengelse.

I første omgang kommer objektivet i versjoner til Canon- og Nikon-kameraer, og den veiledende prisen er 2490 kroner. Senere vil det også komme en utgave til Sony som er uten bildestabilisering, da den er innebygd i kameraene.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev