Cookies- og Brukervilkår

To nye Canon-objektiver perfekt til reportasje og reise

Nyhetene kan by på bildestabilisering, rask autofokus og høy bildekvalitet. Det ene er optimalt til reportasje i svakt lys, mens det andre er opplagt til ferien.

  • 07.11.2012

Hvis man skulle trenge en god julegaveidé av det dyre slaget til et Canon speilreflekskamera, er det netopp lansert to gode forslag. Canon har nemlig presentert EF 24-70 mm F4.0L IS USM, som er et opplagt all-round-objektiv som kan klare alt fra landskaper til storbyferien og portretter. Samtidig kommer Canon EF 35 mm F2.0 IS USM, som er perfekt til reportasje i svakt lys.

EF 24-70 mm F4.0L IS USM er rødringet Canon-glass og har dermed både høy bygge- og bildekvalitet. Det dekker det høyst brukbare brennviddeområdet fra 24 mm til 70 mm, og med en maksimal forstørrelsesgrad på 0.7x kan det faktisk også brukes til makrobilder. Det har en god lysstyrke på F4.0 gjennom hele zoomområdet samt Canons Hybrid IS-teknologi til bildestabilisering, som også sikrer skarpe bilder til nettopp makrofotografering. EF 24-70 mm F4.0L IS USM har en veiledende pris på 14 990 kroner.

Canon EF 35 mm F2.0 IS USM er litt mer spesialisert med sin faste brennvidde på 35 mm, som er helt klassisk til reportasje. Objektivet har en høy lysstyrke på F2.0, og kombinert med bildestabilisering, er det nesten ingen grenser for hvor svakt lys man kan fotografere i. Canon EF 35 mm F2.0 IS USM har en veiledende pris på 7490 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev