Cookies- og Brukervilkår

Tre nye objektiver fra Canon

Canon-fotografer kan se frem til tre nye muligheter når det skal objektiv på kamerahuset. Det er både kraftig tele, fast brennvidde og zoom.

  • 18.09.2014

I forbindelse med messen Photokina har Canon lansert tre nye objektiver som alle henvender seg til forskjellige fotografer. I den tunge enden har vi EF 400mm F4.0 DO IS II USM, som er en tele som også kan brukes på full-frame. Objektivet gjør bruk av diffraktiv optikk, og det gjør det mulig å lage objektivet mindre enn normalt, og det er da også omtrent ti cm kortere enn EF 400mm F2.8L IS II USM. Canons objektiver med diffraktiv teknologi er kjennetegnet ved DO i navnet og den grønne ringen rundt objektivet.

Det nye EF 24-105mm F3.5-5.6 IS STM er en litt billigere vei til et populært zoomområde enn Canons rødringede objektiv med en tilsvarende brennvidde. Objektivet kan brukes på både full-frame- og APS-C-kameraer, og har innebygd bildestabilisering. Fokusmotoren er av STM-typen, som bør sikre rask og lydløs fokus samt glidende overganger ved fokusskifte under videoopptak.

Det siste objektivet er Canons hittil minste og letteste EF-S-objektiv. EF-S 24mm F2.8 STM er bare 2,3 cm tykt og veier 125 gram. Objektivet kan kun brukes på kameraer med APS-C-sensor, der brennvidden vil tilsvare 38 mm. Akkurat som det nye EF 24-105mm-objektivet er det utstyrt med en STM-motor.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev