Cookies- og Brukervilkår

Vi tester luksusobjektiver

Som de første i Norden har vi fått to meget spennende objektiver til test. De koster en formue, men bildekvaliteten får nesten frem tårene.

  • 16.09.2011

Vi er nettopp kommet hjem fra en herlig fototur i en dyrehage, der vi har vært ute for å teste to heftige objektiver fra Canon. Det dreier seg om EF 300mm F2.8 L USM IS II samt EF 400mm F2.8 L USM IS II, som kan få natur- og sportsfotografer til å selge bilen sin for å slå kloa i. Og de koster da også det samme som en god bruktbil, men kvaliteten er helt fantastisk.

EF 300mm er perfekt til natur og fugler, og den er forbedret på en rekke områder i forhold til den gamle modellen. Prisen ligger på 60 000 kroner. Liker man sport og action kan man begynne at spare opp til EF 400mm, som er det ypperste på området, og som også har fått et par svært gode oppgraderinger. Her er prisen oppe i 80.000 kroner.

Men før du går i banken, så les våre anmeldelser av disse supre luksusobjektivene i en kommende utgave av DIGITAL FOTO, når vi er helt ferdige med testen. Og ta det helt med ro – vi tester også massevis av utstyr til mer menneskelige priser. Frem til bladet kommer, kan du nyte et par av testbildene våre, som er tatt av den prisbelønnede naturfotografen Søren Koch, som var med ut for å teste.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev