Sandberg Touch Screen Gloves

Nå er det slutt på å fryse på fingrene når man bruker den berøringsfølsomme skjermen i kaldt vær. Sandberg Touch Screen Gloves er til og med billige.

12. april 2012

Sandbergs vevde hansker er både pene og behagelige å ha på seg. Passformen er ganske fin, og knottene av gummi som dekker innsiden sikrer et godt grep. Men de skiller seg for alvor ut fra en vanlig vevd hanske på grunn av de små, såkalte konduktive fibrene, som er vevd inn i stoffet i tre av fingerspissene.

Disse fibrene er elektrisk ledende og kan derfor skape en såkalt induksjon – varmeledende kontakt – mellom finger og skjerm, som man ellers bare kan oppnå med huden på fingrene. Det gjør at man kan betjene en berøringsfølsom skjerm selv om man har på seg hanskene. Hanskene er fine å ha i kulda når man skal stille inn et kamera med berøringsfølsom skjerm eller bruke en smartphone.

De fungerer helt etter hensikten, men hvis det er virkelig kaldt, har de problemer med å holde kulden ute. Til gjengjeld er de fine i lunere vintervær og en kald vårdag.

Konklusjon: 89%

Les mer Les HELE testen i Digital Foto nr. 6, som er i salg nå.

BESTILL DIGITAL FOTO

Kanskje du er interessert i...