Cookies- og Brukervilkår
KD-84X9005

Forrykende oppløsning på enorm Sony-tv

Fremtidens film og video vil bli vist i den høye 4K-oppløsningen, og Sony er allerede klar til dem som må være med fra begynnelsen. Skjermen KD-84X9005 er på hele 84 tommer - og prisen er like enorm.

  • 03.09.2012

Filmbransjen er godt i gang med å skifte til å ta opp i 4K-oppløsningen på hele 3840 x 2160 piksler, som har fire ganger så mange detaljer som Full HD-video. Det er i første omgang beregnet til et kinolerret, men man kan også få glede av alle detaljene hjemme, hvis man investerer i Sonys nye toppmodell KD-84X9005.

Det er snakk om en kjempestor flatskjerm på 84 tommer, som gjengir film, video og bilder i 4K. En egen X-Reality-bildegenerator med teknologiene Image Pattern Analysis og Reality Creation skal optimere innholdet til å bli vist perfekt i den høye oppløsningen.

Det er selvfølgelig 3-d, som også kan oppleves fra skjeve vinkler, så flere kan være med å nyte herlighetene. Lyden er heller ikke glemt, med 10 innebygde høyttalere, som gjengir 5.1-surroundsound. Du kan lese mer her.

Prisen er 25 000 – vel å merke i Euro. Det tilsvarer sånn cirka 182 240 norske kroner, men da toppmodellen først er på markedet i desember, har man altså litt tid til å spare opp.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev