Foto: Arovia

Spennende Kickstarter-nyheter du neppe har hørt om

På folkefinansieringsportalen Kickstarter kan du få en spennende sniktitt på de nyeste teknologi-idéene og mye annet. Det gjelder også spennende fotodingser som du både kan se og støtte.

17. november 2016

Du har sikkert opplevd det; Du sitter kanskje på toget og kjeder deg voldsomt. Egentlig har du lyst til å se på bilder og film, men den beste skjermen du har tilgjengelig er på smarttelefonen, og du gadd ikke å drasse rundt på en laptop.

Arovia har løsningen med sin nye SPUD, som er aktuell på Kickstarter akkurat nå. Kort fortalt skal SPUD være verdens første ultra-transportable skjerm med høy oppløsning. SPUD er en liten projektor satt sammen med en sammenleggbar skjerm. Materialet er laget slik at det ikke krøller seg, og hele herligheten har i sammenlagt tilstand samme størrelse som en paperback-bok. Man finner en HDMI-inngang, og du kan også koble SPUD til enhetene dine trådløst.

Les mer om Arovia SPUD på Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/1677563729/the-spontaneous-pop-up-display-spud?ref=nav_search

Sett kameraet i beltet

En annen nytenkende produsent er Spiderlight, som med Holster håper å få støtte til å starte opp produksjonen. Holster er en smart monteringsplate for lette kameraer, som gjør at kameraet alltid kan henge klart til bruk i et belte snarere enn å være pakket bort i en veske, bag eller sekk.

Les mer om Spiderlight Holster her: https://www.kickstarter.com/projects/spiderholster/spiderlight-holster?ref=category_popular

Kanskje du er interessert i...