Cookies- og Brukervilkår
Bær bildene dine på klærne

Svensker setter bildene dine på en pin

En ny oppfinnelse har masser av medvind på Kickstarter akkurat nå. Målsetningen er, at du neste år kan vise bildene dine på genseren din.

  • 11.03.2016

Hvis det er opp til den nystartede svenske virksomheten, Pins Collective, så skal vi begynne å ha de digitale bildene våre på klærne. Det svenske prosjektet er nemlig i ferd med å introdusere verdens første digitale button.

Idéen er, at du med den medfølgende appen skal kunne skifte utseendet på badgen dine, akkurat som du også kan bildene og designene dine med omverdenen - direkte fra en pin.

Internett støtter opp

Visjonen bak produktet, som Pins Collective forventer å lansere neste år, er å utvikle et produkt, som enhver kunne tenke seg å bruke – og derfor falt valget på den digitale løsningen, som brukeren styrer fra en smarttelefon.

Pin Collectives nye button er designet som en rund lcd-skjerm på 1,34 tommer, som er bakbelyst, mens Pin Collectives app styrer det hele. Oppladningen skjer med Micro-USB, noe som skal sikre 75 timers bruk på et stillbilde, og 2,5 time ved filmvisning.

Pin Collectives kampagne på Kickstarter ble satt i gang 1. mars, og har allerede samlet inn snaut 55.000 dollar av de 75.000 dollarene, som Pins Collective har satt som mål. Svenskenes ambisjon er, at verdens første digitale button kan kjøpes i februar 2017.

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev