Cookies- og Brukervilkår

360 grader med ett klikk

Det er mange veier til flotte panoramabilder, men med Tamaggo kan det ikke bli lettere. Det lille fotografiske egget er en teknologisk revolusjon, som med ett enkelt klikk kan fange verden i 360 grader.

  • 17.01.2012

Den canadiske produsenten Tamaggo, som navnemessig er inspirert av de små japanske computereggene Tamagotchi, har utviklet et lite vidunder som byr på en banebrytende fototeknologi. Tamaggo er nemlig den første fotografiske enheten som har en innebygd panomorph optikk og programvare, som gjør det mulig å ta et bilde i 360 grader med ett enkelt klikk. Et bilde i høy oppløsning, som man uten problemer kan navigere rundt i og hvor man zoome inn på detaljer.

Det fikse kameraet har fire innstillinger: Himmel 360, Bakke 360, horisontalt og vertikalt panorama. Tamaggo er dessuten den første enheten med posisjonssensorer som kan registrere om man vil lage et panorama på 360 grader eller om man vil ta et horisontalt eller vertikalt panorama.

Kameraet har en oppløsning på 14,0 megapiksler og en berøringsfølsom skjerm på 2,0 tommer. Den kan kobles til datamaskinen via usb eller trådløst via Wi-Fi eller Bluetooth. Tamaggo veier bare 190 gram og måler 9,2 x 5,6 x 6,1 cm. Panoramakameraet forventes i handelen i andre kvartal i år og prisen forventes å ligge på cirka 1300 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev