Cookies- og Brukervilkår
GoPro Karma

3 skarpe GoPro-nyheter

Kameraet som for alvor la grunnlaget for det store markedet for actionkameraer er endelig tilbake i en ny versjon. Mens konkurrentene har kommet på banen, har GoPro ikke lansert noe nytt siden Hero 4 kom ut i 2014.

  • 20.09.2016

Men til gjengjeld er det kommet nyheter i dag, for GoPro har netopp lettet på sløret for nye HERO5 Black. Den kommer for øvrig sammen med to andre spennende GoPro-nyheter, nemlig nye HERO5 Session, som bygger videre fjorårets HERO4 Session samt KARMA, som er GoPros første drone.

Ny abonnementsservice

HERO5 Black og HERO5 Session deler mye teknikk, herunder 4K-video med maksimalt 30 bilder i sekundet, vanntett ned til 10 meter uten ekstrahus, stemmestyring på sju språk og ikke minst forbindelse til GoPros nye Plus-service.

Plus er GoPros nye abonnementsservice, hvor man for $4.99 i måneden får trådløs sikkerhetskopi av filene sine, 20% rabatt på holdere og annet GoPro-tilbehør samt adgang til et stort musikkarkiv man kan bruke til videoene sine.

Store forskjeller

Det er imidlertid også en del forskjeller på HERO5 Black og HERO5 Session. Hero 5 Black har en to tommer stor lcd-touchskjerm og innebygd gps - og det knipser stillbilder på 12 megapiksler samt raw.

I det mindre og billigere Session får man 10 megapiksler, ingen skjerm, ingen gps og ingen raw. Til gjengjeld er session billigere, for i Norge vil HERO5 Black koste 4 199 kroner, mens Session får en veiledende pris på 3 199 kroner. De kommer på markedet 2. oktober.

Den nye dronen, GoPro KARMA, kommer i handelen den 23. oktober, og kan kjøpes uten kamera for 8 499 kroner, eller inklusiv et HERO5 Black for 11 499 kroner.

> Les alle nyhetene fra Photokina her: Photokina: Få de siste nyhetene.Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev