Cookies- og Brukervilkår
Taylor Swift fra GrammyCam

GoPro i Grammy-statuetten - galt eller genialt?

Med et GoPro kamera innebygd i Grammy-statuetten, kunne seerne følge med live på nettet, da sangerne mottok Grammyene sine.

  • 16.02.2016

Da Grammyutdelingen var på skjermen for 56. gang i går, hadde GoPro hatt en finger med i spillet da det gjaldt bildene, som folk kunne følge live. Inne i Grammyen, som artistene mottok på scenen, satt det nemlig et kamera, som leverte en live GrammyCam-feed til hele verden.

Det mye brukte og promoterte GrammyCamet fikk imidlertid meget blandet kritikk med på veien i de sosiale medier, for bildene, som ble levert, var mere fjollete end de var flotte. Noen hadde visst ikke tenkt over, hvordan artistene typisk vil holde statuetten, etter å ha mottatt den - i hvert fall resulterte det i en masse klipp av kjendiser sett nedenfra - med direkte utsikt til mage, barm, nesebor og tak.

Særlig Taylor Swifts video, fikk en del kommentarer med på veien, for da man endelig kunne se henne i bildet, var der mest av alt fokus på den amerikanske sangstjernes barm. Flere poengterte, at ingen ønsker å bli filmet nedenfra og opp ...Her et annet eksempel med rapperen Kendrick Lamar sett fra GrammyCam:Og her er vi i nærkontakt med musikkprodusenten David Audés høyre hånd:

Selv om GrammyCam ble vist live hele kvelden, er seernes videoer blitt fjernet fra nettet de påfølgende timene, så det nå stort sett bare mulig å finne Grammyakademiets egne versjoner. Så kan man spekulere i om det er artistene selv eller folkene bak GrammyCam, som ikke er interesserte i at videoene ligger på nettet.

Tanken var, at hvis det blev en suksess i Grammyutdelingen, skulle det implementeres i andre priser for eksempel Oscar. Hva synes du?

Har GoPro noe å gjøre i en Oscarstatuett? Er GrammyCam genialt, eller er det riv ruskende galt? Del gjerne tankene dine med oss på Facebook.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev