Cookies- og Brukervilkår
 det lille nye actionkameraet TOUGH TG-Tracker

Mer moro med opptak fra nytt actionkamera

Olympus er klare med det lille nye actionkameraet TOUGH TG-Tracker, som tåler støt og lagrer en drøss av opplysninger om forholdene under filmingen.

  • 24.05.2016

Olympus’ serie med hardføre TOUGH-kameraer har vært på markedet i ti år, og nå er en ny modell like rundt hjørnet. Det skal ta opp kampen med de små actionkameraene. Nye TOUGH TG-Tracker er utformet som et tradisjonelt videokamera og gjør det å se bilder og videoer til en helt ny opplevelse.

Kameraet er nemlig utstyrt med hele fem sensorer. De registrerer høyde og dybde, temperatur, aksellerasjon, retning og koordinater. Dermed kan man få et presist overblikk over hva som er skjedd under opptakene.

Med gratisapplikasjonen Olympus Image Track kan man se bilder og videoer på smarttelefonen, med opplysninger om dybde, posisjon og lignende. Dessuten kan man se ruten under et videoopptak samt høydeforskjellene.

Sterk vidvinkel

TOUGH TG-Tracker er også klar for heftig action. Det er støtsikkert opp til 2,1 meter, vanntett ned til 30 meter, frostsikkert ned til ti kuldegrader og støvtett. Dessuden takler det trykk på opp til 100 kilo.

Video tas opp i 4K, og under opptakene bruker kameraet den innebygde femaksede bildestabiliseringen. TOUGH TG-Tracker har en ultravidvinkel, som tilsvarer 14 mm og har en lysstyrke på F2.0. Over objektivet sitter det en LED-lampe som kan gi lys ved filming under vann.

Kameraet kommer i salg i juli og har en veiledende pris på 3799 norske kroner, og man kan få tilbehør til f.eks. montering. Under kan du se en video om kameraet, laget av Olympus i USA.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev