Cookies- og Brukervilkår

Canon med rå servicesatsing i OL

Med over 70 teknikere til stede under OL i Rio, skal det ikke være feil på utstyret som gjør at mesterskuddet ikke kan sikres.

  • 04.08.2016

Flere av de store bildebyråene har allerede meldt at de stor grad bruker utstyr fra Canon for bildedekningen av OL i Rio.

Derfor sender Canon en armada av teknikere og utstyr til Rio så feil på utstyr kan rettes, og de uheldige Canon-brukerne kan låne utstyr mens reparasjonene utføres. Ellers kan også fotografene også låne utstyr til spesielle begivenheter. Canon sender 70 teknikere til Brasil sammen med containere fulle av objektiver og kameraer.

Vanligvis forbinder man sportsfotografering med bruk av zoomobjektiver – ja de aller største – men f.eks. bruker bildebyrået Getty Images et fjernstyrt Canon EOS-1D X Mark II speilreflekskamera med et EF 11-24mm F4.0-objektiv for å ta bilder av det som foregår under vann.

Canon har med over 1600 objektiver til OL - som fotografer kan låne

Teknologien kommer også til å sette sitt preg på moroa. Et profesjonelt speilreflekskamera kan f.eks. ta 14 raw-bilder i sekundet i rundt 12 sekunder - uten å få problemer med lagringen, noe som betyr at fotografen kan fotografere hele 100 meterløpet ved bare å holde utløseren nede under hele løpet.

Fotografen Jeff Cable har tatt en rekke fantastiske behind-the-scenes bilder fra maskinrommet i Canons servicesatsing, og de kan du se her.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev