Cookies- og Brukervilkår

Godbiter fra Canon

Canon drysser godbiter over fotografene med nytt EOS, nytt zoomkamera og en ny undervannsmodell.

  • 13.02.2014

EOS 1200D er Canons første modell med en EOS Guide-app til mobile enheter, som gir gode tips og veiledning under fotograferingen. Det kompakte EOS-kameraet har en cmos-sensor i APS-C-størrelse med en oppløsning på 18,0 megapiksler og Canons DIGIC 4-prosessor. Autofokussystemet har ni autofokuspunkter, og det er en lcd-skjerm på 3,0 tommer med en oppløsning på 460 000 punkter med live view. Huset alene koster 3990 kroner. Vil man ha det med en kit-optikk på 18-55 mm, er prisen 4490 kroner.

Canon landerer sitt hittil tynneste kompaktkamera med 30x zoom noensinne, nemlig PowerShot SX700 HS. Videoklipp tas opp i Full HD og med 60 bilder i sekundet, noe som gjør kameraet spesielt godt egnet til action. Deling av både bilder og videoklpip gjøres enkelt via integrert wi-fi som støtter NFC, så man kan dele bildene trådløst med kompatible smarttelefoner og nettbrett. SX700 HS koster 3499 kroner.

Canon PowerShot D30 er det kompaktkameraet i verden som kan dykke lengst ned. Det klarer å gå hele 25 meter ned under vann og er dessuten støtsikkert ved fall fra opptil to meters høyde. I tillegg er det er støvtett og kan fotografere i ned til ti graders kulde. Kameraet er likevel spesielt godt egnet til undervannsfotografering, da det har en spesiell fargeinnstilling til formålet, og funksjonen Custom White Balance gjør det enkelt å foreta manuell innstilling av hvitbalansen alt etter hvor man dykker. D30 koster 2899 kroner.

En annen nyhet fra Canon er at de er i ferd med å utfase A-serien, så IXUS fremover blir deres nedre segment for små kompaktkameraer.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev