Cookies- og Brukervilkår

Canon tenker kreativt

Med lanseringen av PowerShot N har Canon lansert et kamera som bryter med den tradisjonelle kameradesignen. Kameraet er ekstremt kompakt, og domineres av en smart fleksibel skjerm.

  • 10.01.2013

Canon har rykte på seg for å være ganske konservative når det gjelder kamerautvikling, men med lanseringen av PowerShot N har Canon introdusert en ny og annerledes kameradesign. Kameraet måler bare 7,9 x 6,0 x 2,9 cm og veier 195 gram. Oppløsningen er på 12,1 megapiksler og objektivet har en brennvidde på 28-224 mm.

Ganske iøynefallende er kameraskjermen på 2,8 tommer, som kan vippes så man kan fotografere fra annerledes vinkler. Skjermen er dessuten berøringsfølsom, og stort sett alle funksjoner styres herfra. Det er ingen tradisjonell utløserknapp. I stedet er det en spesiell ring rundt objektivet, som man vrir på når et bilde skal tas. En annen ring brukes til å styre kamerazoomen.

PowerShot N har innebygd wi-fi, og man kan raskt opprette foirbindelse til en smarttelefon eller et nettbrett og overføre bilder. På den måten kan man lynraskt legge snapshots på f.eks. Instagram eller Facebook. Kameraet har også en rekke kreative effektfiltre, og med en egen app til en smarttelefon kan man overføre gps-data til bildene. Kameraet, som fås i fargene svart og hvitt, tar opp video i Full HD. Det koster 2695 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev