Cookies- og Brukervilkår

Casio satser på toppfart

Exilim EX-10 fra Casio har rask responstid og er blitt proppet med en rekke spennende funksjoner. Blant annet har det fleksibel skjerm og en avansert funksjonsring.

  • 02.12.2013

EX-10 er flaggskipet i tredje generasjon av Exilim-modeller med høy hastighet. Ifølge Casio klarer kameraet en oppstartstid på 0,99 sekunder og lynrask autofokus på 0,15 sekunder. Det skal bare ta 0,26 sekunder mellom bildene. Kameraet kan også ta opptil ti bilder i sekundet.

Hjertet i EX-10 er den nye prosessoren HS 3. Den skal utrydde forsinkelser, uskarphet og bevegselsuskarphet. Kameraet har også en avanseet funksjonsring samt en fleksibel fargeskjerm, som måler 3,0 tommer og består av 460 800 punkter. Objektivet dekker 24-300 mm, tilsvarende 12,5x optisk zoom. Objektivets lysstyrke går fra F3.0 på vidvinkel til F5.9 ved tele.

En egen makrofunksjon gjør det mulig å kombinere flere bilder av samme motiv med forskjellige fokusinnstillinger, så man får et helt skarpt bilde i både forgrunn og bakgrunn. Ønsker man derimot en uskarp bakgrunn, kan man bruke funksjonen Blurred Background. Fotograferer man om natten, gir funksjonen HS Night Shot mulighet for å ta de best mulige bildene med minimal uskarphet. Casio Exilim EX-10 har en oppløsning på 12,0 megapiksler og kan ta bilder i raw-format. Prisen er ennå ikke offentliggjort.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev