Cookies- og Brukervilkår

Cyber-shot tar raw

Sony har lansert en ny avansert kompakt modell med stor sensor som tilbyr noen av de samme mulighetene som et speilrefleks.

  • 06.06.2012

Med Sony Cyber-shot DSC-RX100 får man kombinasjonen av en stor sensor, en oppløsning på 20,2 megapiksler og et objektiv fra Carl Zeiss Vario-Sonnar T* med 3,6x optisk zoom. I forhold til vanlige kompaktkameraer får man her muligheter for å fotografere med en stor blenderåpning på F1.8, som slipper inn massevis av lys i kameraet. Det er syv blenderlameller, så man kan ta portretter med uskarp bakgrunn. Det er også mulig å innstille fokus manuelt og ta bilder i raw.

RX100 har en kraftig BIONZ-prosessor, og ISO-verdien kan utvides til 25 600 hvis man aktiverer støyfjerningsfunksjonen Multi Frame Noise Reduction, som er opplagt under svake lysforhold. RX100 tar opp til ti bilder i sekundet i full oppløsning, så man kan fange motiver i høy fart. Lcd-skjermen på 3,0 tommer har en høy oppløsning på 1 229 000 punkter, og her har Sony nyheten WhiteMagic-teknologi, som skal forbedre skjermens lysstyrke, slik at man lettere ser flere detaljer. Sony har opplyst cirka 5000 kroner som pris på RX100.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev