Cookies- og Brukervilkår

Eksklusiv luksus fra Hasselblad

Det nye kompaktkameraet Hasselblad Stellar Special Edition byr på høy Sony-kvalitet i det indre og et ytre i ekstraordinært flotte materialer. Prisen er også noe ut over det vanlige.

  • 08.11.2013

Samarbeidet mellom Hasselblad og Sony kaster nå det andre kameraet av seg i form av det kompakte Stellar Special Edition. Spesifikasjonrne avslører at innmaten matcher Sonys kraftige modell Cyber-shot RX100 II, så man får blant annet en relativt stor Exmor cmos-sensor, som måler 13,2 x 8,8 mm.

Objektivet av merket Carl Zeiss dekker området fra 28 til 100 mm, og lysstyrken er høy på vidvinkel, nemlig F1.8. Man kan selvfølgelig ta bilder i raw-format og innstille eksponeringen helt manuelt, men der stanser også likhetene.

Når du kjøper Stellar Special Edition, kan du velge mellom håndgrep i kullfiber eller trematerialer, og kameraet kommer med en eksklusiv kameraveske i lær, som er utformet av et italiensk designsenter. Selv sømmen på kameraremmen og vesken er i ekstra lekker kvalitet. Selve kamerahuset kan fås i enten svart, hvitt eller oransje, og vesken kan fås i svart eller hvitt lær.

Så er det dette med prisen. Stellar Special Edition koster den nette sum av 2375 Euro - uten moms, så regn med en norsk pris på rundt 24 300 kroner. Men da kommer du også til å eie et kamera som de færreste i din omgangskrets noensinne har sett før.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev