Cookies- og Brukervilkår

Kompakte godsaker fra Canon

De nye modellene byr både på trådløst nettverk, gps og et nytt ekstrem-kamera til robuste fotografer.

  • 07.02.2012

Canon er i dag kommet med en rekke nye IXUS- og PowerShot-modeller. Blant de mest interessante er IXUS 510 HS, som har innebygd trådløst nettverk, slik at du enkelt og elegant kan overføre bildene og f.eks. dele dem med noen som har en smartphone. Kameraet har også en stor berøringsfølsom skjerm på 3,2 tommer, der du bare kan berøre et område, så blir det stillt skarpt, og bildet blir tatt. IXUS 510 HS har 12x optisk zoom og en oppløsning på 10,1 megapiksler. Det koster 3499 kroner, og du kan lese mer her.

En annen interessant nyhet er SX260 HS, som tross sine kompakte mål har 20x optisk zoom, som dekker området fra 25 mm til 500 mm. Kameraet har innebygd gps og avansert bildestabilisering, som optimeres etter motivet. SX260 HS har en oppløsning på 12,1 megaiksler og den nye Digic 5-bildeprosessoren. Den veiledende prisen er på 3299 kroner. Du kan lese mer her.

Canon er endelig også klar med en ny versjon av sitt ekstremkamera. PowerShot D20 er vanntett ned til ti meter, kan tåle fall fra halvannen meter og fungerer selv i ti graders kulde. Det er for øvrig helt støvbeskyttet. D20 har 5x optisk zoom, som går fra 28 mm til 140 mm, og det har innebygd gps samt en stor skjerm på 3,0 tommer. Oppløsningen er på 12,1 megapiksler, og prisen er 3399 kroner. Du kan lese mer her.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev