Cookies- og Brukervilkår

Megaoppløsning i kompaktkamera

Hvis jeg var et speilrefleks, ville jeg skjelve litt i buksene. Samsung lanserer NX200 med en APS-C sensor på ikke mindre enn 20,3 megapiksler og utskiftbart objektiv. Hvem sa at pikselracet var over?

  • 01.09.2011

Den store sensoren i NX200 gir en høyeste ISO-verdi på imponerende 12 800 og i det hele tatt er NX200 et ganske utrolig kamera. Man kan skifte objektiv akkurat som på et speilrefleks, og du får samme sensor, men i en kompakt design. Legg til at du kan ta 7,0 bilder i sekundet i full oppløsning på 20,3 megapiksler og kan filme i Full HD i oppløsningen 1920 x 1080 30p.

Samsung NX200 top

Det er foreløpig ni forskjellige objektiver å velge imellom, og alle støtter i-Function, som er en smart ring rundt objektivet der man kan stille inn funksjoner som ISO-verdi, lukkertid og eksponeringskompensasjon.

Skjermen er på 3,0 tommer og er av AMOLED-typen, som skal sikre et klarere bilde. Prisen er også som et speilrefleks, nemlig på 6700 kroner inkludert et objektiv på 18-55mm F3.5-5.6 OIS. NEX200 havner i butikkene i oktober.

Samsung NX200

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev