Cookies- og Brukervilkår

Raskt Nikon 1 i friske farger

Nikon er klar med kameraet Nikon 1 J4, som har arvet mange av de avanserte funksjonene fra toppmodellen Nikon 1 V3.

  • 10.04.2014

Med lanseringen av Nikon 1 J4 er Nikon nå klar med en ny modell i 1-serien, som til en lavere pris kan by på mange av de smarte teknologiene som ble introdusert med toppmodellen Nikon 1 V3. Det lille kameraet er utformet i aluminium og kommer i fargene motehvit, børstet svart, sølv og oransje. Det har en berøringsfølsom skjerm på 3,0 tommer med en oppløsning på 1 037 000 punkter og innebygd wi-fi. En nyhet er at nå bruker kameraet microSD-kort, noe som har gjort det mulig å få kameradimensjonene ned på 10,0 x 6,0 x 2,9 cm. Kameraets vekt er bare 232 gram.

Nikon 1 J4 har en sensor i CX-format på 18,0 megapiksler og er utstyrt med hybridfokus. Dette fokussystemet har 171 kontrastdetekterende fokuspunkter og 105 fasedetektende punkter, som skal dekke rundt 100 prosent av bildeflaten. Sammen med den raske Expeed 4A-prosessoren, gir det muligheter for å knipse opp til 20 bilder i sekundet med kontinuerlig autofokus. Uten kontinuerlig autofokus går hastigheten opp i 60 bilder i sekundet. Kameraets ISO-område går fra 160 til 12 800.

Nikon 1 J4 selges i kit med det nye objektivet 1 NIKKOR VR 10–30mm F3.5–5.6 PD-ZOOM, som er verdens første utskifbare objektiv med et elektronisk styrt objektivdeksel. Kameraet selges uten objektiv for 4595 kroner. Settet med det nye kitobjektivet koster 5490 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev