Cookies- og Brukervilkår

Reiseklar med Panasonic

Panasonic har oppdatert sin toppmodell blant kompakte reisekameraer. Lumix DMC-TZ40 har 20x zoom, forbedret bildestabilisering og smarte trådløse muligheter.

  • 09.01.2013

Hvis man har behov for et kompaktkamera som kan fungere som supplement på ferieturen, har Panasonics elegante TZ-serie lenge vært et godt og populært lommekamera proppfullt av ny teknologi og smarte funksjoner. Det gjelder også det nyeste skuddet på stammen. Lumix DMC-TZ40 følger nemlig i sporet på TZ30 og har arvet den slanke designen og det kraftige zoomobjektivet med 20x zoom, som dekker området 24-480 mm.

Kameraet har innebygd HDR- og panoramafunksjon, og det er fullt av effektfiltre. Som mange andre Panasonic-kameraer har TZ40 funksjonen Intelligent Auto, eller iA, som blant annet inneholder en ansiktsgjenkjennelse som husker venner og familie. Det er også innebygd gps med kompass og høydemåler, og man kan legge inn reiseruteten på et kart.

For å imøtekomme det økende kravet til å kunne dele bildene sine på nettet med det samme, er TZ40 utstyrt med wi-fi. Man kan overføre bilder til en smarttelefon trådløst og laste dem opp til f.eks. Facebook herfra. Man kan også fjernstyre kameraet fra telefonen. Entusiastene kan glede seg over kameraets mange manuelle innstillinger, men må fortsatt unnvære muligheten for å ta bilder i raw.

Panasonic har også lansert Lumix DMC-TZ35, som er en nedtonet versjon av TZ40. Her er oppløsningen på 16,1 megapiksler og man må leve uten wi-fi-funksjonen. Det foreligger ennå ikke noen priser på de to kameraene, som vil være i butikkene i løpet av våren.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev