Cookies- og Brukervilkår

Verdens minste med stor zoom

Med Sonys nye Cyber-shot HX50 får man både et rekordstort zoomområde i en kompakt innpakning samt ergonomi tilpasset entusiasten.

  • 25.04.2013

Hvis du gjerne vil ha svært mye tele i en kompakt sak, er Sonys Cyber-shot HX50 et opplagt valg. Ifølge firmaet er det nemlig verdens minste og letteste kamera med 30x optisk zoom, som dekker helt fra 24 mm vidvinkel til 720 mm tele.

Nyheten måler bare 10,8 x 6,4 x 3,8 cm og har en Exmor R-sensor med en oppløsning på 20,4 megapiksler. Det er innebygd optisk bildestabilisering, som er dobbelt så effektiv til å motvirke bevegelser som den som satt i forgjengeren Cyber-shot HX200V, og autofokus skal også være dobbelt så rask i den nye modellen.

Cyber-shot HX50 kan ta ti bilder i sekundet, og er utstyrt med en tilbehørssko hvor man kan plassere en ekstern blits, stereomikrofon eller OLED-søker. For entusiaster er det også en egen knapp til å innstille eksponeringskompensasjonen. Skjermen er på 3,0 tommer og har en oppløsning på 921 600 punkter.

Kameraet finnes i to versjoner. DSC-HX50 koster 3300 kroner, mens DSC-HX50V med gps ligger på 3400 kroner. Begge har wi-fi og kommer på markedet i midten av mai.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev