Cookies- og Brukervilkår

Markedets beste bildekvalitet

Ingen kameratype gir finere bildekvalitet og større allsidighet enn et full-frame-kamera. Her tester vi seks av de mest spennende og aktuelle modellene akkurat nå. Kvaliteten er på topp, og kampen om en plass på pallen er tett.

  • 27.10.2015

Last ned filen her - bare for abonnenter

Kameraer med full-frame-sensor blir stadig mer populære. Nylig er det kommet spennende modeller fra både Canon og Sony, og det er derfor interessant å se hvordan EOS 5DS og Sony Alpha7R II med gigantisk oppløsning klarer seg i konkurransen.

Det er spesielt to ting som gjør at vi elsker full-frame-kameraer. Det er for det første den sikkerheten det gir å knipse med et kamera som vil levere gode bild¬er i alle situasjoner. For det andre er det fornøyelsen ved å åpne raw-filene, hvor det er bildedata nok til å hente frem detaljer i de dypeste skyggene, og hvor skarphet og detaljgjengivelse kan bli til noe av det beste på markedet.

Interessen for full-frame er stor, og det har aldri vært flere modeller å velge mellom. De seks som vi tester her er valgt ut som våre forslag til hva en fotoentusiast på utkikk etter et allround-kamera vil få mest glede av. Blant de seks testkameraene er det forskjell på bildekvaliteten, men de store forskjellene ligger andre steder.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev