Cookies- og Brukervilkår

Massevis av kameranyheter fra Fujifilm

Innebygd gps, høyere dynamisk omfang og mange bilder i sekundet er blant de mest spennende tiltak i noen av de mange, nye modellene fra firmaet.

  • 05.01.2011

Fujilfilm har blant annet oppdatert deres kraftige zoomkamera FinePix HS20 til en ny modell med tilføyelsen EXR, der det er kommet en ny EXR cmos-bildebrikke med en oppløsning på 16,0 megapiksler. Som noe spesielt har kameraet funksjonen Dynamic Range, som med to opptak oppnår et større dynamisk omfang fra mørke til høylys enn normalt. Det skal gi nesten et blendertrinn større omfang og altså flere detaljer i kontrastrike motiver. Skjermoppløsningen er samtidig økt til 460 000 punkter mot forgjengerens 230 000.

En annen spennende nyhet er kompaktkameraet FinePix F550 EXR, som også har en EXR cmos-sensor på 16,0 megapiksler og den spesielle Dynamic Range-funksjonen. Kameraet byr også på innebygd gps og har 15x optisk zoom, som dekker en brennvidde fra 24 mm til 360 mm.Det kan også ta åtte bilder i sekundet.

Den innebygde gps-funksjonen finnes også i Fujifilms nye vannhund, FinePix XP30. Det tåler å bli tatt med ned på fem meters dybde, det kan også tåle å bli mistet fra 1,5 meter. Det er også tingen til skiferien, da det virker ved selv ti graders kulde. Det er 5x optisk zoom, som dekker 28 mm til 140 mm, og kameraet har en oppløsning på 14,2 megapiksler.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev