Cookies- og Brukervilkår

Får iPhone 7 et dobbeltkamera?

Det går mange rykter om den neste iPhonen, blant annet når det gjelder kameraet. Vi har samlet de viktigste her, hvor det også er nyheter for de, som har en av de nåværende modellene.

  • 12.01.2016

Vi må nok vente til sommeren eller høsten, før Apple presenterer neste generasjons iPhone, men allerede nå svirrer det mange rykter som hva den neste modellen. som høyst sannsynlig vil hete iPhone 7 vil ha å by på.

Ryktene går blant annet ut på, at telefonen vil bli tynnere. I følge MacRumors skjer det blant annet ved å fjerne øreplugg-uttaket. I stedet kan man bruke Lightning-utgangen eller Bluetooth, når man vil høre musikk. MacRumors mener også, at telefonen kan bli laget i komposittmaterialer i stedet for aluminium, noe som burde gjøre den mere motstandsdyktig mot vann.

Noen av de villeste ryktene går i følge MailOnline ut på, at den kommende modellen vil få et kamera med to objektiver, som burde være med på å gi bedre bildekvalitet. Kilden er Apple-bloggeren John Gruber, som har fortalt om det i podcasten "The Talk Show".

Det er nylig kommet fram, at Apple har søkt om patent på et kamerasystem med to kameraer, hvor det ene er med vidvinkel og det andre med tele, så man kan ta to bilder samtidig eller få høyere bildekvalitet. Vi føler oss imidlertid ikke overbevist om, at dobbeltkameraet eller dobbeltobjektivet kommer allerede i iPhone 7.

Følger Apple sin gjeldende lanseringsstrategi, vil telefonen få nytt design. Vi forventer også at det kommer både en iPhone 7 og en større iPhone 7 Plus. Ellers går det rykter om, at Apple allerede vil lansere en mindre iPhone 6c i første halvdel av 2016.

Ser vi bort fra ryktene, så er Apple med sikkerhet på vei med en oppdatering til de nåværende iPhonene. De har nemlig løftet på sløret for iOS 9.3, som blant annet inneholder funksjonen Night Shift, som endrer fargene på skjermbelysningen ut fra tid og posisjon, slik at de blir varmere når det er mørkt ute. Flere studier har nemlig vist, at det klare blålige lyset kan gøre det vanskeligere å falle i søvn.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev