Cookies- og Brukervilkår
Apple iPhone 3GS 32 GB

Håpløst forelsket

Når det gjelder foto og video, er Apples vidunder langt etter konkurrentene. Men ikke desto mindre er vi rett og slett håpløst forelsket.

  • 30.09.2009

Som noen av de første fikk DIGITAL FOTO fingrene i den nye iPhone, og vi erfarte at den som lovet er cirka dobbelt så rask som forgjengeren når programmer og hjemmesider skal åpnes. Dette skyldes mer ram og en kraftigere prosessor.

På fotosiden er opp øsningen økt til 3,0 megapiksler, og det er kommet autofokus, som stiller skarpt på det man peker på via skjermen. Ny er også muligheten til å fotografere på en avstand av bare ti cm. Det fungerer fint alt sammen, og kvaliteten er betraktelig bedre enn før.

Men mange av konkurrentene er foran med høy oppløsning og bedre bildekvalitet. Det gjør seg også gjeldende på videosiden. En av nyhetene i 3GS er nemlig videokameraet, men også her er vga oppløsningen langt fra HD-evnene hos konkurrentene.

Det forandrer likevel ikke at iPhone på alle andre områder bare er lynrask og intet mindre enn verdens beste mobiltelefon. Den er en drøm å bruke med titusenvis av programmer i høy kvalitet, og samtidig er den en helt uslåelig fil - og musikkspiller når du er på farten.

Konklusjon

Er foto- og videokvaliteten helt avgjørende for valget av mobiltelefon, bør man ikke gå for iPhone 3GS. Men på samtlige andre måter er det uten sammenligning verdens beste gadget til fotoentusiaster.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev