Cookies- og Brukervilkår
Objektiv på smarttelefon

iPhone 7: Dette håper vi kameraet kan

Senere i år forventer vi nye iPhone-versjoner, og her kan du se hvordan vår drømmetelefon ser ut, når det kommer til kameraet.

  • 26.04.2016

Det er etter hvert blitt en tradisjon at Apple lanserer nye iPhoner hvert, og at også designen å bli oppdateret, noe vi også forventer med årets nye modeller, som høyst sannsynlig kommer til å hete iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Kameradelen pleier også å få en oppdatering, og her kan du se hva vi håper på.

Bedre kameraapp

Apples egen app til å ta bilder med er forholdsvis enkel og byr ikke på mange innstillingsmuligheter for entusiasten. Vi håper på at man kan få mulighet til å selv stille lukkertid, hvitbalanse og ISO manuelt. Det finnes andre apper som klarer oppgaven, men Apples egen gjør ikke det.

Bilder i raw

Flere konkurrenter fra f.eks. LG og Samsung kan ta bilder i raw-formatet dng, hvilket gir langt bedre muligheter for etterfølgende bildebehandling, hvor man kan hente fram flere detaljer og få bedre farger.

Mulighet for å bruke minnekort

Det kommer nok ikke til å skje, men tenk så fint det hadde vært, hvis man kunne sette inn et microSD-kort i iPhone 7 – spesielt hvis telefonene også kan knipse raw, som gir store bildefiler.

Optisk bildestabilisering

iPhones seneste Plus-modeller har optisk bildestabilisering, men ikke iPhone 6 og 6 S. Vi vil gjerne se denne funksjonen på de mindre modellene, siden det minsker risikoen for rystede bilder.

Vanntette telefoner

Både Sony og Samsung lager telefoner som kan motstå vann, og noen modeller har vi til og med hatt med i bassenget. Vi håper at iPhone 7 blir vanntett, så man kan ta bilder på grunt vann og trygt kan bruke telefonen i regnvær.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev