Cookies- og Brukervilkår
Apple iPhone 7 hands on

Se våre førsteinntrykk av kameraet i iPhone 7

Vi er i full gang med å teste nye iPhone 7 fra Apple. Få våre førsteinntrykk av kameraet, og se bilder fra den nye telefonen.

  • 03.10.2016

Selv om nye iPhone 7 ligner på forgjengerne, har det skjedd ganske mye på kamerafronten. Først og fremst er det kommet optisk bildestabilisering og et mer lyssterkt objektiv.

Tidligere har det bare vært stabilisering i de store Plus-modellene, men nå får man det også i den vanlige versjonen, og det betyr at ISO-verdien ofte kan holdes på et fornuftig nivå for å unngå korn.

Man kan nemlig bruke litt lengre lukkertider enn normalt, og samtidig er lysstyrken til objektivet blitt høyere, og dermed er det ikke er nødvendig å øke ISO-verdien riktig så mye.

Apple iPhone 7 Photos App

Hurra for raw

Detaljgjengivelsen er ok på bildene fra telefonens egen applikasjon, men går man tett på, blir de fineste detaljene en anelse gnidd ut, så det ser litt ut som om de er malt på bildet med en pensel.

Kameraet er imidlertid i stand til å fange de fine detaljene, noe man kan se hvis man benytter seg av den nye muligheten vi umiddelbart er mest begeistret for, nemlig å man kan knipse i rå-format.

Raw-knipsing krever at man bruker en tredjepartsapplikasjon som kan lagre i raw-formatet dng. I den påfølgende bildebehandlingen kan man trylle fram mange flere detaljer enn det man får på jpeg-bilder fra kameraet. Under kan du se samme utsnitt av et bilde i henholdsvis jpeg-filen til venstre og den behandlede raw-filen til høyre.

iPhone 7 raw detail

I tillegg til detaljene har man også langt bedre muligheter for å justere farger og lysforhold i bildene med raw, så man får langt flottere bilder enn med telefonens egen applikasjon. Under kan du se noen av våre første bilder med iPhone 7.

Apple iPhone 7 Test 1

Apple iPhone 7 Test 2

Apple iPhone 7 Test 3

Apple iPhone 7 Test 4

Apple iPhone 7 Test 5

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev