Cookies- og Brukervilkår

Android-kameraene har landet

Sjekk mail, lytt til musikk, og del bildene dine på nettet med det samme uten andre hjelpemidler enn kameraet. To nye modeller gir oss et innblikk i hvordan fremtidens kameraer ser ut.

  • 09.02.2013

Last ned filen her - bare for abonnenter

Mange av oss nyter godt av en smarttelefons trådløse gleder, både i forhold til å kunne sjekke e-post eller Facebook, og når det handler om deling av bilder. Hittil har man vært nødt til å gå på kompromiss med bildekvaliteten, men det har produsenter som Nikon og Samsung nå forandret på. Med lanseringen av COOLPIX S800c og GALAXY Camera er det nemlig mulig å kjøpe et kompaktkamera med mange av de samme trådløse funksjonene som finnes i en smarttelefon. De to modellene er utstyrt med operativsystemet Android, som også brukes i mobiltelefoner fra f.eks. HTC og Samsung. Det betyr at man kan hente og installere massevis av apper til blant annet bildebehandling og organisering. Man kan også utnytte den berøringsfølsomme skjermen på samme måte som når man betjener en smarttelefon.

Her ser vi nærmere på de nye kamera-modellene fra Nikon og Samsung som har den nye teknologien. De er likevel bare fortroppen, for Polaroid er også på vei med et systemkamera basert på Android. Her får du en oversikt over hvilke mulig-heter det er rent fotomessig.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev