Cookies- og Brukervilkår

Nå blir kompaktkameraet utfordret for alvor

Med den nye Samsung GALAXY S4 zoom tramper telefonen inn på kompaktkameraenes enemerker. Som noe helt unikt er den utstyrt med 10x optisk zoom og annet snacka for fotografen.

  • 17.06.2013

Når hverdagens begivenheter skal foreviges, henter mange frem smarttelefonen i stedet for et tradisjonelt kompaktkamera, men den har ofte langt fra de samme mulighetene som den ekte varen. Det endrer Samsung helt på med sin nye GALAXY S4 zoom.

Telefonen har nemlig hele 10x optisk zoom, som tilsvarer 24-240 mm. Det er innebygd bildestabilisering, og objektivet har en lysstyrke på F3.1-6.3. Bak objektivet sitter det en bakbelyst cmos-sensor på 16,0 megapiksler. Sensorstørrelsen er 6,2 x 4,6 mm, noe som tilsvarer mange billige kompaktkameraer.

ISO kan komme opp på 3200, og man kan ta fire bilder i sekundet med autofokus. Det er til og med mulig å bruke fullt manuelt program samt blender- og lukkertidsprioritet i tillegg til helautomatikk. Rundt objektivet sitter det en vridbar krans, som blant annet kan brukes til å zoome med, og som i tillegg kan aktivere forskjellige funksjoner i telefonen.

Foruten kamerafunksjonene er GALAXY S4 zoom en fullblods smarttelefon med Androids nyeste operativsystem, Jelly Bean. Telefonen fås både med og uten LTE – også kalt 4G. LTE-versjonen kommer på markedet ti september til en veiledende pris på 4500 kroner, mens 3G-versjonen kommer i august og koster 4100 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev