Cookies- og Brukervilkår

Ny fastvare til full-frame

Både Sony, Nikon og Canon er klare med oppdateringer til noen av sine full-frame-modeller. Det loves f.eks. bedre bildekvalitet og autofokus.

  • 20.03.2014

Ved å oppdatere den såkalte fastvaren i kameraet kan du både få rettet feil og forbedret funksjonene, selv om modellene har vært på markedet en stund. Derfor er det gode nyheter til eierne av en rekke full-frame-kameraer i denne uken.

Sony er klar med forbedringer til både Alpha7 og Alpha7R. De får både høyere bildekvalitet, raskere starttid og forbedret autofokus når man bruker kameraene med Sony-objektivet 70-200mm F2.8 G. Du kan hente de nye fastvare-versjonene henholdsvis her og her.

Nikons actionhelt D4 har også fått en oppdatering. Nå kan du bruke CompactFlash-kort med en størrelse på over 128 gigabyte, og nå får man ikke lenger noen feilmelding når XQD-kort og bestemte CF-kort settes i kameraet. Funksjonen AF-On er også blitt fikset, så fokus ikke lengere er låst når man slipper knappen igjen. Du finner den nye fastvaren her.

Canon er klar med en oppdatering til EOS 6D. Her blir det rettet en feil hvor noen bilder ikke ble overført til smarttelefon eller nettbrett når man brukte Canons app EOS Remote. Du finner den nye fastvaren her.

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev