Cookies- og Brukervilkår

Canon klar med EOS 70D

Canon har i dag lansert speilreflekskameraet EOS 70D til ambisiøse fotoentusiaster. Kameraet er fullt av nye komponenter og smarte funksjoner, som øker fotogleden.

  • 02.07.2013

Tre år etter lanseringen av EOS 60D, er Canon nå endelig klare med en avløser. EOS 70D er navnet på det nye kameraet, og det ser ut til at det virkelig er noe å glede seg til. Kameraet er f.eks. utstyrt med en splitter ny bildebrikke på 20,2 megapiksler i stedet for EOS 60D's sensor på 18,0 megapiksler. Den nye bildebrikken er av typen Dual Pixels CMOS AF, som deler opp hver piksel i to fotodioder med tanke på å oppnå lynrask fasedetekterende autofokus på sensoren. Det skal særlig gjøre autofokus mer sikker og langt raskere når man bruker live view og ved videoopptak.

Autofokusen har 19 fokuspunkter i likhet med storebroren EOS 7D. I tillegg har kameraet en berøringsfølsom skjerm på 3,0 tommer, som til og med er fleksibel. Den har en oppløsning på 1 040 000 punkter. Det er også innebygd wi-fi, så man enkelt og raskt kan overføre bilder til en smarttelefon eller et nettbrett. Kameraets søker er kraftig oppgradert, og nå er det mulig å tilføre et elektronisk lag i søkerbildet, så man kan visualisere innstillingene. Søkeren har en dekning på 98 prosent og en forstørrelsesgrad på 0,95x.

EOS 70D er et opplagt kamera for actionfotografen. Det kan nemlig ta opp til syv bilder i sekundet med opp til 65 jpeg-filer eller 16 raw-filer i et enkelt serieopptak. ISO-området går fra 100 til 12 800, men kan utvides til ISO 25 600. Kamerahuset, som for øvrig er værforseglet, veier 755 gram.

Salgsstart for EOS 70D er i august og anbefalte utsalgspriser er :
EOS 70D kamerahus kr 9 999,-
EOS 70D kit 18-55 STM kr 10 999,-

EOS 70D kit 18-135 STM kr 12 999,-

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev