Cookies- og Brukervilkår
EOS 600D

Canon lanserer EOS 600D

Den tresifrede speilrefleksserien får nå fleksibel skjerm og mulighet for trådløs blitsutløsing. Og man kan lage ferdigredigerte filmer direkte i kameraet.

  • 07.02.2011

Canon har i dag annonsert det nye EOS 600D, som har arvet et hav av funksjoner fra storebror EOS 60D. Det betyr blant annet at lcd-skjermen på 3,0 tommer nå er blitt fleksibel, så man kan se den selv om man holder kameraet over hodet eller i bakkehøyde.

Man kan ta opp video i Full HD, og med den nye funksjonen Video Snapshot kan man lage små filmklipp på to, fire eller åtte sekunder. Klippene lagres i et eget album, og kameraet setter dem automatisk sammen til en ferdig film, der man kan legge på musikk direkte i kameraet.

EOS 600D Back

Kameraet kan kommunisere trådløst med Canons Speedlite-blitser, og kjøper man en av de nye blitsene, Speedlite 320EX eller 270 EX II, kan man utnytte blitsenes spesielle utløserknapp, så man kan holde blitsen i hånden og ta bilder på avstand uten bruk av ledning.

Oppløsningen i EOS 600D er på 18,0 megapiksler, og man kan ta 3,7 bilder i sekundet. Kameraet leveres i kit, der man kan velge mellom to nye objektiver, som begge har et brennviddeområde på 18-55 mm. Det ene har innebygd bildestabilisering, noe man må unnvære i det andre.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev