Cookies- og Brukervilkår

Heftig Hasselblad går full-frame

Det nye Hasselblad HV kan best beskrives som en ekstrem luksusutgave av Sony Alpha99, som f.eks. klarer helt ned til 40 graders kulde.

  • 06.02.2014

Hvis du leter etter et ekstraordinært kamera som vil tiltrekke sig stor interesse fra fotoentusiastene i omgangskretsen, så er Hasselblad HV verdt å se nærmere på. HV er frukten av det tette samarbeidet mellom Hasselblad og Sony, og på de indre linjene minner det mye om full-frame-kameraet Alpha99, som har en oppløsning på 24,3 megapiksler.

På det ytre er det gjort noe ekstraordinært ut av materialene. Det er f.eks. brukt titanium og aluminium af høyeste kvalitet, og et eget belegg med materialet PVD skal gjøre overflaten ekstremt robust. Kameraet kan da også klare helt ned til minus 40 graders kulde.

For å sikre en optimal bildekvalitet følger det med et lyssterkt Carl Zeiss-objektiv, som dekker området 24-70 mm og har en største blenderåpning på F2.8. Prisen kan likkvel være en utfordring. Den lyder på 8500 Euro pluss moms, så regn med rundt 89.500 kroner i veiledende pris. Men da følger det også med en egen kuffert som beskytter det dyrebare kameraet mot støv, vann og bevegeser.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev