Cookies- og Brukervilkår

Nikon D5200 er proppfullt av funksjoner

Det nye speilreflekskameraet har både høy oppløsning, godt autofokussystem og trådløse muligheter. Det lokker også med fleksibel skjerm og kontinuerlig fokus på video.

  • 06.11.2012

Det er massevis av kraftige oppgraderinger i det nye Nikon D5200 i forhold til forgjengeren. Først og fremst er oppløsningen nå på 24,1 megapiksler, akkurat som lillebror D3200, men på en rekke andre punkter har nyheten arvet mye fra storbror D7000.

Nikon D5200 har nemlig fått samme autofokussystem med 39 autofokuspunkter, og den avanserte lysmåleren med 2016 piksler som kan kjenne igjen motiver, er kommet til. Kombinasjonen gjør det mulig for kameraet å følge motiver i bevegelse med større nøyaktighet.

Nyheten har selvfølgelig også den nye kraftige bildeprosessoren Expeed 3, og kameraet kan ta fem bilder i sekundet. ISO går som standard til 6400, men kan utvides opp til ISO 25 600. Her er det en fleksibel skjerm på 3,0 tommer med en oppløsning på 921 000 punkter, og med ekstrautstyret WU-1a kan man dele bilder rett til en smarttelefon eller et nettbrett, og man kan også fjernbetjene kameraet. Du kan lese mer om Nikon D5200 her. Den veiledende prisen er 6590 kroner for huset alene, og med kitobjektivet 18-55mm VR koster det 7390 kroner. Kameraet lanseres for salg i desember.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev