Cookies- og Brukervilkår
Sony Alpha99 II

Sony er klare med fullformatkameraet Sony Alpha99 II

Den nye toppmodellen fra Sony har stor bildesensor med høy oppløsning og en autofokus med mange punkter.

  • 20.09.2016

Selv om Sony har satset hardt på de speilløse modellene de siste årene, har de ikke forlatt markedet for mer tradisjonelle modeller med innebygd speil og som bruker A-bajonetten. Det beviser de med Alpha99 II, som er det nye flaggskipet blant SLT-kameraene deres.

Kameraet har en stor fullformat-bildesensor og en oppløsning på 42,4 megapiksler, hvilket er nesten dobbelt så mye som i forgjengeren. Dessuten er det ikke noe low pass-filter, noe som skal være med på å forbedre detaljgraden. Video filmes i høy 4K-oppløsning.

Sony Alpha99 II Back

Sonys SLT-kameraer, som Alpha99 II, er kjennetegnet ved et halvgjennomsiktig speil, som ikke vipper opp og ned når man tar bilder, men sitter fast. Det betyr at en del av lyset fra objektivet sendes til en autofokussensor, mens resten sendes til bildesensoren, så man hele tiden har et live view-bilde samtidig med en tradisjonell, rask autofokus.

Høy fart

I Alpha99 II har den tradisjonelle autofokusen hele 79 punkter, og samtidig er det hele 399 fasedetekterende fokuspunkter på bildebrikken. Når de to systemene jobber sammen, har man hele 79 såkalte krysspunkter som skal gi meget presis fokusering og være i stand til å følge bevegelige motiver rundt i bilderammen.

Sony Alpha99 II Top

Kameraet kan knipse hele 12 bilder i sekundet med følgefokus, og kameraet har fått en femakset bildestabilisering. Her beveges bildebrikken for å kompensere for rystelser, og ifølge Sony kan man hente hele 4,5 eksponeringstrinn med den nye bildestabiliseringen.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev