Cookies- og Brukervilkår

Test av Canon EOS 700D

Canon er klare med ny EOS-modell i den billige speilrefleksklassen. Den har blant annet berøringsfølsom skjerm og nye effektfiltre. EOS 700D ligner allikevel på noe vi har sett før.

  • 06.08.2013

Last ned filen her - bare for abonnenter

Når vi tester et nytt EOS-speilrefleks, er utfordringen som regel å finne ut i hvilken rekkefølge vi skal fortelle om alle de mange spennende nyhetene. Med EOS 700D var det ikke så vanskelig. Den nye modellen skiller seg nemlig svært lite fra forgjengeren, EOS 650D. Den eneste egentlige nyheten er at det på EOS 700D er mulig å se effekten av de kreative effektfiltrene allerede under fotografering. Med 650D var arbeidsgangen først å ta et vanlig bilde og så deretter tilføre effekten, som kameraet til slutt lagret i en ny bildefil. Betyr det da noe i praksis? Ja, for når man ser filterets effekt allerede under fotografering, kan man forbedre bildet ved å bruke eksponeringskompensasjonen på en måte som ikke er mulig hvis man tilfører effekten etter fotograferingen.

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev