Cookies- og Brukervilkår

Test av Sony Alpha37

Det nyeste kameraet fra Sony har gjennomsiktig speil, en lynrask autofokus og en elektronisk søker. Presser man kameraet, kan det til og med ta opptil syv bilder i sekundet.

  • 26.08.2012

Last ned filen - bare for brukere

Les mye mer om Sony Alpha37 i denne artikkelen her.

SLT – Single Lens Translucent – kaller Sony sin kameraserie, der speilet er halvgjennomsiktig og låst permanent fast inne i kameraet. Alpha37 er det nyeste medlemmet i den serien og har mange av de dydene som har gjort SLT-serien til et interessant alternativ til speilreflekskameraer. På grunn av det spesielle speilet bruker SLT-kameraene lynrask fasedekterende autofokus selv om man har konstant live view, enten via den fleksible skjermen eller den elektroniske søkeren. Og fasedeteksjonen er også i bruk under videoopptak.

Fokuseringen foregår raskt og helt problemfritt, der særlig følgefokus er en fornøyelse å bruke. Den elektroniske søkeren, som dekker motivet 100 prosent, er dessverre voldsomt kornete, og den klarer ikke å gjengi fargene og kontrasten korrekt. Til gjengjeld er det flott at man enkelt kan velge de 15 fokuspunktene manuelt i søkeren, hvorav de tre midterste er av krysstypen, som er enda mer presise enn de andre fokuspunktene. Også den innebygde øyesensorsen som aktiverer søkeren og slår av lcd-skjermen i samme sekund man setter øyet til kameraet, er en smart finesse.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev