Cookies- og Brukervilkår

Stortest av full-frame kameraer

Når man vil ha det ypperste av bildekvalitet, må man ha et full-frame-kamera, og med lavere priser enn tidligere er det kanskje på tide å ta spranget. Vi lar fem drømmekameraer møte hverandre, som alle vil løfte bildene dine til det neste nivået.

  • 20.03.2013

Last ned filen her - bare for abonnenter

Om bare det beste er godt nok, må det en stor full-frame-sensor til. De fem kameraene i denne testen leverer alle en bildekvalitet som ligger et par klasser over selv markedets beste kameraer med APS-C-sensor. Full-frame er over dobbelt så stor som en APS-C-sensor, og dermed er hver enkelt piksel tilsvarende større. Du må faktisk opp i mellomformatkameraer til langt over 100 000 kroner med tilsvarende dyre objektiver for å få en bedre bildekvalitet enn med de kameraene vi tester her, hvor vi har samlet markedets modeller til under 25 000 kroner.

Da sensorområdet er større, er søkerspeilet det også, og derfor har speilreflekskameraer med full-frame en bedre og lysere søker, som det er en ren fornøyelse å arbeide med. Det er med på å gjøre full-frame dyrere og større enn kameraer med APS-C-bildebrikke.

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev