Cookies- og Brukervilkår

Canon EOS med dobbelt fokuseringssystem

Et nytt EOS-kamera til en fornuftig pris kan by på profesjonelle funksjoner og en avansert skjerm.

  • 08.06.2012

Canon har tilført massevis av avansert teknologi i den nye entry-modellen 650D, som erstatter forgjengeren 550D. Blant de mange nye tiltakene er videoopptak i Full HD med kontinuerlig autofokus, og det er første gang i et EOS-kamera. 650D har også hybrid autofokus som kombinerer fase- og kontrastdeteksjon, noe som gir raskere og bedre resultater enn tidligere.

Autofokussystemet har ni fokuspunkter, og alle er av krysstypen, noe som gir en større grad av presisjon enn 11 vanlige fokuspunkter. Oppløsningen i kameraet er på 18,0 megapiksler, og det har den avanserte 14-bit Digic 5-prosessoren, som sørger for høyeste hastighet. Man kan ta fem bilder i sekundet i full oppløsning.

ISO går nå til 12 800 og kan utvides til 25 600. Den fleksible lcd-skjermen måler 3,0 tommer og er berøringsfølsom, så man kan betjene kameraet fra skjermen. Teknologien er den samme som i iPhone og Samsung-smarttelefoner, der man f.eks. zoomer med to fingre. Oppløsningen er på 1 040 000 punkter, og skjermen består blant annet av et lag som beskytter mot reflekser, og ett som gjør at man unngår fingeravtrykk.

Blant de automatiske funksjonene finner vi Handheld Night, som sikrer bevegelsesskarpe bilde om natten ved høy ISO, og en ny HDR-funksjon så man kan lage håndholdte HDR-opptak. Veiledende pris for Canon EOS 650D med et kit-objektiv på 18-55 mm er 7990 kroner, mens huset alene koster 6990 kroner. Ønsker man et dobbelt kit, som inkluderer 18-55 mm og 55-250 mm, er prisen 9990 kroner.

Tilgang til alt

Bestill Digital Foto og få fri tilgang til Utstyrsguiden, ditt eget fotoalbum og hundrevis av fotokurs.
Bestill Digital Foto

Les mer om

Årets beste tilbud!

Få 2 utgaver av Digital FOTO + Bluetooth-hodetelefoner. Du sparer 715,90 kroner og får tilgang til et hav av ekstra online-fordeler.

> Bestill nå

Fordelssonen!

Nå får alle leserne tilgang til eksklusive videoer, lyntips, programmer og testbilder i vår helt nye Fordelssone.
Besøk Fordelssonen

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Nikon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, lyntips og mye mer

Nytt online-univers fullt av videoer, kurs, ...

GoPro HERO4 kamera

Hva er et GoPro-kamera? Er de vanntette? Kan ...

Se alle PLUSS-fordelene

Bestill Digital Foto og få tilgang til ...

Bli venn med Nordens største fotomagasin. Se ...

Canon kamera

Vi har samlet nyhetene våre om og tester av ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk informasjon | Kontakt oss | Nyhetsbrev